10 روش مهم برای تقویت مکالمه در خانه
- تاریخ 04/06/2024
![10 روش مهم برای تقویت مکالمه در خانه](https://aflc.ir/wp-content/uploads/2024/04/10-ways-to-improve-English-conversation.webp)
فهرست مطالب
10 روش کاربردی تقویت مکالمه
اگر قصد دارید مکالمه خود را تقویت کنید تا انتهای این متن همراه ما باش…
1. صحبت کردن، صحبت کردن، صحبت کردن
2. بعد از گفتگوهایتان تأمل کنید
3. گوش دادن و خواندن
4. تقلب داشته باش!
5. تلفن را بردارید
6. صدای خود را ضبط کنید
7. عبارات را به جای واژگان تکی یاد بگیرید
8. لذت ببرید
9. پذیرش اشتباهات
10. تکنیک شدویینگ
وقتی از یک دانشآموز زبان درباره اهدافش سوال میکنید، تقریباً همه میگویند “تقویت مکالمه مهمترین هدف من از یادگیری زبان است”.
هنگام یادگیری یک زبان خارجی، متوجه میشوید که طیف مختلفی از گویندگان رو به رو میشوید. از قبیل گویندگان بومی – اساتید، پیشخدمتان در رستورانها، رانندگان تاکسی و صاحبخانهتان و… . بنابراین تسلط به مکالمه و راحت صحبت کردن اهمیت بالایی دارد.
در ادامه 10 تکنیک مورد علاقهمان را برای بهبود مکالمهتان معرفی میکنیم:
1. صحبت کردن، صحبت کردن، صحبت کردن
باید بگوییم که یک قرص جادویی برای بهبود مکالمه وجود ندارد. که اگر اینطور بود کار بسیار راحت میشد. در واقع، بهترین راه برای بهبود مکالمه این است که، صحبت کنید! به تمرین کردن به طور منظم و با تعداد زیادی از افراد مختلف صحبت کنید.
آیا در حال حاضر در خارج از کشور زندگی یا تحصیل میکنید؟ از هزاران گوینده بومی در جامعه ، دوستانتان، خانوادهشان، همکارانتان، همکلاسیهایتان، کارکنان در فروشگاههای قهوه، فروشگاههای غذایی و سایر مکانهایی که بازدید میکنید، بهره ببرید. اگر در کشور خود زبان را یاد میگیرید، زمان تمرین خود را با دیدار با همکلاسیهایتان پس از کلاس، پیدا کردن یک شریک تبادل زبان یا پیوستن به جامعه آنلاین دانشجویان افزایش دهید.
2. بعد از گفتگوهایتان تأمل کنید
پس از پایان گفتگو، یک لحظه وقت بگذارید تا تأمل کنید. چطور بود؟ فکر میکنید چقدر متوجه شدید؟ چقدر با موضوع مورد بحث احساس راحتی کردید؟ آیا با کلمات ناشناختهای روبرو شدید؟ حتی فقط فکر کردن به این روش، اعتماد به نفس شما را برای بار بعدی که صحبت میکنید افزایش خواهد داد.
3. گوش دادن و خواندن
برای صحبت کردن به کلمات نیاز دارید، درست است؟ زمان کلاس برای یادگیری واژگان عالی است، اما راههای دیگری هم هست که میتوانید واژگان خود را افزایش دهید: فیلمتماشا کنید، به موسیقی گوش دهید، رادیو و پادکستها گوش کنید. کتاب، مجله و وبلاگبخوانید. هنگام گوش دادن و خواندن، عبارات جدید و جالب، اصطلاحات عامیانه و مترادفها را پیدا کنید، مطالب جدید را یادداشت کنید و هر چیزی که با آن آشنا نیستید را جستجو کنید. همه اینها برای دفعه بعد که در رابطه با موضوعی صحبت میکنید به شما کمک بسیاری میکند.
4. تقلب داشته باش!
باید گفت در بسیاری موارد شما زمانی از خود عصبانی میشوید که در واقع در آن موقعیت چیزی برای گفتن ندارید. برای مقابله با این موضوع، یک فهرست کمکی یا تقلب آماده کنید. آیا قصد دارید به پزشک بروید؟ قبل از وقت ملاقاتتان، واژگان مربوط به وضعیت خود و چند عبارت رایج که احتمالاً نیاز خواهید داشت، را جستجو کنید. از این تکنیک قبل از رفتن برای پرداخت قبض، رستوران، مصاحبههای شغلی، اعلام شکایت یا برای هر موقعیت دیگری که ممکن است شما را نگران یا عصبی کند، استفاده کنید.
5. تلفن را بردارید
بیشتر افراد معمولاً گفتوگوهای تلفنی را چالش برانگیز مییابند. چرا؟ چون در تلفن، نمیتوانیم از حرکات بدن استفاده کنیم تا منظور فرد مقابل را متوجه شوین و یا اینکه منظور خود را بهتر برسانیم. برای احساس اطمینان بیشتر در تلفن، با گفتوگوهای تلفنی با دوستان شروع کنید – سپس به سراغ تماسهای چالشبرانگیزتر مانند گرفتن وقت یا کسب اطلاعات بروید.
6. صدای خود را ضبط کنید
ما میدانیم، بیشتر افراد از شنیدن صدای خود در حال ضبط ناراضی هستند اما واقعاً روش بسیار مفیدی برای بهبود صحبت کردن شماست! با شنیدن صدای خود متوجه نکاتی میشوید که شاید پیش تر به آن ها دقت نمیکردید. برای مثال شاید وقتی عصبانی هستید به سرعت صحبت میکنید. از طرف دیگر، ممکن است با شنیدن صدای خود خوشحال شوید و متوجه شوید صحبت کردن شما از آنچه فکر میکردید بهتر است!
7. عبارات را به جای واژگان تکی یاد بگیرید
نکته دیگری که باعث افزایش تسلط شما بر مکالمه و روان صحبت کردن میشود استفاده از عبارات به جای استفاده از لغات میباشد. (احتمالاً این کار را در زبان مادری خود همیشه انجام میدهید.) به جای خودکار پرسیدن “سلام، حال شما چطور است؟”، با انتخاب سایر اصطلاحات مانند “چطوری، داداش؟” “سلام رفیق!” یا “حالت چطوره؟” تغییر دهید. (اما دقت کنید: برخی از اصطلاحات بسیار غیر رسمی هستند و برای برخی از موقعیتها مناسب نخواهند بود!)
8. لذت ببرید
بیایید با واقعیت روبرو شویم. آموختن چیزی جدید وقتی که شما لذت میبرید، بسیار آسانتر است. با حرف زدن با خودتان وقتی تنها هستید، با خواندن به همراه آهنگهای محبوب به زبان انگلیسی یا هر زبانی که در حال یادگیری آن هستید، انجام تمرینهای زبانی یا انجام سخنرانیهای “ناگهانی یک دقیقهای” در مورد موضوعات تصادفی سعی کنید لحظات خوبی را برای خود بوجود آورید.
9. پذیرش اشتباهات
اشتباه کردن بخشی طبیعی از فرآیند یادگیری است. پذیرش اشتباهات به عنوان فرصتهایی برای یادگیری و پیشرفت، نه تنها به شما کمک میکند تا با اعتماد به نفس بیشتری صحبت کنید، بلکه به شما اجازه میدهد تا از تجربیات خود درس بگیرید و در آینده بهتر عمل کنید.
10. تکنیک شدویینگ
روش سایه یکی از تکنیکهای موثر برای بهبود تلفظ و فهم شنیداری است. این روش شامل گوش دادن به یک قطعه گفتاری انگلیسی و تکرار همزمان آن با صدای بلند است. سایهزنی به شما کمک میکند تا الگوهای زبانی، تلفظ و ریتم گفتار بومیان زبان را بهتر درک و تقلید کنید.
دیگر لینک های مرتبط و کاربردی
شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید
![The best free sites to learn English بهترین سایت های رایگان برای یادگیری زبان انگلیسی](https://aflc.ir/wp-content/uploads/2025/01/The-best-free-sites-to-learn-English-300x200.webp)
بهترین سایت های رایگان برای یادگیری زبان انگلیسی
![Flipped Learning آموزش معکوس یا Flipped Learning](https://aflc.ir/wp-content/uploads/2025/01/Flipped-Learning-300x200.webp)
آموزش معکوس یا Flipped Learning
![Learn the language of Squid Game یادگیری زبان با سریال بازی مرکب | Squid Game](https://aflc.ir/wp-content/uploads/2025/01/Learn-the-language-of-Squid-Game-300x200.webp)